CORPORATIE TRIATLON / DUATLON
HOME
« terug naar overzicht

NIEUWS

 
 

De inschrijving is geopend!

vrijdag 5 juni

Op zaterdag 5 september vindt de jaarlijkse corporatie triatlon plaats. Na de successen van de afgelopen jaren neemt dit jaar HW Wonen de organisatie op zich. De woningcorporatie uit de Hoeksche Waard. De corporatie triatlon vindt plaats in en rond recreatieoord Binnenmaas i.s.m. Stichting Triathlon Binnenmaas. Een schitterende locatie om te zwemmen, fietsen en te lopen.

 

Schrijf je nu in!

Doe je ook mee met de corporatie triatlon? Individueel of als team? Schrijf je dan uiterlijk voor 15 augustus in via de website Corporatietriatlon.nl. 

Afstanden

* 500 meter zwemmen

* 20 kilometer fietsen

* 5 kilometer lopen


Categorieën

* Individueel dames

* Individueel heren

* Teams. Een team mag bestaan uit minimaal 2 en maximaal 3 deelnemers.

Kosten

Voor de kosten van deelname individueel en in teamverband check de website tab informatie, daar staan ook de kosten voor de afsluitende BBQ vermeld. Let op! Het deelnamebedrag moet uiterlijk 15 augustus zijn voldaan

Barbecue

De dag zal worden afgesloten met een heerlijke barbecue, ook supporters zijn hierbij welkom, inschrijven kan via de website.

Sponsoren

Dit jaar proberen we met behulp van sponsoren de Corporatietriatlon te organiseren, iedere (financiële) bijdrage is van harte welkom. Ondanks dat de sponsorbrief nog niet de deur uit is hebben Blauwpak Projecten en Corporatieplein zich al aangeboden als sponsor, waarvoor hartelijk dank! Voor sponsoring kan contact worden opgenomen met Sebastiaan de Bruijn via triatlon@hwwonen.nl

HW Wonen

Het nationale landschap ‘De Hoeksche Waard’ is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden wij ruim 10.000 woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke en individuele woonwensen.

Meer informatie

Via de website www.corporatietriatlon.nl kun je je inschrijven, vind je meer informatie over het programma, parcours, veel gestelde vragen en nog veel meer.

 

Heb je vragen? Mail dan naar triatlon@hwwonen.nl  

 

COUNTDOWN:

 

Schrijf je nu in!

Doe je ook mee met de Run-Bike-Run? Individueel of als team? Schrijf je dan uiterlijk voor 6 september in op deze website.

Afstanden
Run Bike Run
* Road lang: 10km lopen 40km fietsen 5km lopen
* Road kort: 5km lopen 20km fietsen 2,5km lopen
* Off-road: 5km lopen 18km fietsen 2,5km lopen

Categorieën
* Individueel dames
* Individueel heren
* Teams. Een team mag bestaan uit minimaal 2 en maximaal 3 deelnemers.